Marturii de la tragedia din Capitala. "Probabil asa arata infernul. Am vazut baieti arsi si asistente fugind dezorientate"

Dată publicare: 31-10-2015 00:43
Dată actualizare: 03-11-2015 02:13


explozie club capitala

Un martor al tragediei din Capitala, unde un club a luat foc, a povestit cum s-a produs tragedia.

"Incendiul a izbucnit in momentul in care au fost aprinse artificiile. A luat foc tot clubul, nu se mai putea vedea absout nimic. Lumea a inceput sa se panicheze si s-au imbulzit spre iesiri", a povestit, pentru stirileprotv.ro, un martor.

De asemenea, Costin Stucan, jurnalist la site-ul ProSport, a scris despre imaginie de groaza, de dupa producerea tragediei.

"Am fost acolo, dar n-am fost in stare sa scot telefonul din buzunar. Am vazut paramedici facandu-i masaj cardiac cu randul unui tanar intins inert pe o targa, in timp ce prietena voia sa-l aduca inapoi frecandu-i disperata palma. Am vazut alti paramedici, si altii pompand mecanic cu palmele in sternul altor tineri care nu se vedeau. Am vazut baieti arsi, tremurand in stare de soc, fete plangand, asistente fugind dezorientate cu pungile de plasma. Zeci de salvari, zeci de masini de pompieri.

N-a fost explozie. Conform celor care apucasera sa iasa, au fost aprinse artificii, iar buretele care antifona peretele clubului a luat foc. O jandarmerita de 25-26 de ani marturisea ca n-a vazut niciodata asa ceva. Pomenea despre 20 de persoane fara puls.

Probabil asa arata infernul. Plus sunet asurzitor de sirene. Rugati-va pentru tinerii intinsi pe targi, in strada, cu inima oprita.

PS - Nu am fost in club, slav Domnului. Am mers pentru a intelege ce a fost acolo

PS2 - bizar, intr-adevar, afisul concertului la care intrarea a fost gratuita", a scris jurnalistul Costin Stucan.

Afisul concertului:

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO