Marea deszapezire a masinilor in Capitala. In unele zone, soferii nici nu mai stiau unde sunt parcate din cauza zapezii

Ultima actualizare: 15-01-2017 07:08

In Bucuresti, miercuri noapte autoritatile au inceput sa deszapezeasca si stradutele secundare si statiile RATB si sa mute mormanele de zapada in afara orasului. Multi bucuresteni cu lopata in mana, s-au chinuit sa isi scoata masinile de sub troiene.

Pe strazile marginite de mormane de zapada, sub care - in foarte multe locuri - au ramas "captive" masini, si-au croit azi-noapte drum utilaje si muncitori de la salubritate "inarmati cu lopeti".

Mai intai au fost curatate bulevardele si strazile principale, apoi stradutele secundare si trotuarele pe care tronau maldAre de omat. Zapada a fost incarcata apoi in masini si transportata in afara orasului.

Deocamdata insa, unii bucuresteni nu se pot bucura ca vor zari asfaltul in zonele in care locuiesc.

Daca ai masina si locuieste pe strada Moscului din Cartierul Ferentari nu ai sanse sa o scoti prea curand de pe strada. Localnicii au reusit sa curete aceste poteci inguste, insa de utilaje nici urma.

In misiune au fost si unii dintre proprietarii masinilor parcate pe Soseaua Stefan cel Mare. Nu doar ca au fost nevoiti sa ghiceasca unde le sunt automobilele, ca sa le poata scoata din nameti, dar au avut si de escaladat zapada adunata pe marginea drumului, dupa ce au trecut utilajele care au curatat strada.

Sofer: "Am fost la munca si nu am avut timp. Acum am iesit abia acum, pe seara. Nu cred ca o sa reusesc sa o scot azi."

Sofer: "Cred ca o sa reusesc pana la primavara."

Nici domnisoarele nu au stat deoparte. "Cum sa stau in casa, am iesit si eu sa dau o mana de ajutor."

Altii doar au facut haz de necaz: "Ne-a luat prin surprindere zapada acum in ianuare ca sa vezi."
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO