Detinutii Penitenciarului de Maxima Siguranta de la Galati, adevarate staruri pe pagina de Facebook

Ultima actualizare: 23-08-2013 07:01

Distractie si voie buna in Penitenciarul de Maxima Siguranta, din Galati. Detinutii fac ce vor in spatele gratiilor.

Drept dovada sta o filmare, postata pe Internet de un puscarias, facuta chiar intr-o celula.

Asta in conditiile in care cei inchisi nu au voie sa foloseasca mobile.

Vorbim despre acelasi penitenciar de unde mai multi condamnati au inselat oamenii, la telefon, prin metoda "accidentul".

Faceti cunostinta cu Manuta si Canabis Bombardierul. Sunt doi detinuti din penitenciarul de la Galati, care isi fac poze si se filmeaza chiar in celula, ca niste adevarate staruri.

Nimeni si nimic nu pare sa ii deranjeze. Si, ca sa le arate rudelor ca, desi sunt in inchisoare, nu si-au pierdut forma fizica, se filmeaza si in timp ce fac exercitii.

Singura reactie a conducerii Penitenciarului de Maxima Siguranta de la Galati a fost un comunicat de presa, prin care anunta o ancheta interna.

Confirma totusi ca imaginile postate pe internet au fost filmate in interiorul penitenciarului din Galati.

Nu este nici pe departe un incident singular. In luna februarie am aratat la Stirile ProTV cum un detinut din acelasi penitenciar din Galati administra un cont pe un site de socializate.

Din inchisoare, tanarul le dedica videoclipuri cu manele apropiatilor si posta fotografii.

Asta chiar daca, potrivit legii, "persoanelor private de libertate le este interzisa procurarea, detinerea, utilizarea sau transmiterea de telefoane mobile".

Si mai grav este faptul ca mai multe anchete in cazuri de inselaciuni prin telefon i-au condus pe politisti tot la Penitenciarul de la Galati.

Din spatele gratiilor, unii indivizi au sunat persoane in varsta si au pretins ca rudele apropiate ar fi avut un accident auto si trebuie sa le trimita de urgenta bani. Multi au cazut in plasa si au trimis mii de euro.

Si detinutul Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, risca un nou dosar penal, dupa ce si-a deschis si a utilizat un cont de fFcebook din spatele gratiilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO