Mama si copilul care au pierit in accidentul de la Eforie au fost condusi pe ultimul drum. Cum si-o amintesc colegii ei

Ultima actualizare: 23-06-2015 07:02

Au curs valuri de lacrimi sambata, la Galati, pentru Gabriela si bebelusul ei de unsprezece luni, Nicolas. Amandoi s-au stins dupa un accident teribil produs cu o saptamana in urma la Eforie.
 

Din poza lipita pe masini, mama cu puiul ei in brate le-au zambit celor care au venit sa ii conduca pe ultimul drum. Convoiul funerar s-a oprit in fata Universitatii Dunarea de Jos si in campusul studentesc, acolo unde Gabriela era administratorul cantinei. Toti si-au amintit cum ii intampina calma si zambitoare, oricate probleme ar fi avut.

Valentin Istrate, student: „O intalneam seara, la cantina, cand mergeam sa mananc, cu copilasii zburdand prin cantina si acea fire vesela. Asa vreau sa o pastrez in amintire”.

Le-au fost alaturi colegii de la universitate, oameni care nu si-au imaginat niciodata ca Gabriela, la doar treizeci de ani, ar putea sa dispara atat de brusc si de tragic din vietile lor.

"Gabriela va ramane etern in sufletele noastre, ale colegilor din cadrul Universitatii Dunarea de Jos si, cu siguranta, ne vom aminti cat vom fi noi pe acest pamant”, spune profesorul universitar Geroge Schin.

Ionut Dumitrascu, presedinte Liga Studentilor din Galati: "Noi am lucrat cu Gabriela, ne-a sustinut cum a putut de fiecare data, ne-a ajutat in tot ce am facut pana acum. Este extrem de trist si pentru noi ca s-a intamplat lucrul acesta. Cu atat mai rau cu cat si copilul ei s-a stins.

Fiul cel mic al Gabrielei, Nicolas, s-a stins duminica trecuta, dupa un accident teribil. Intre Eforie Nord si Eforie Sud, soferul unui microbuz a facut o manevra imprudenta si a provocat un accident in lant. Gabriela, desi suferise rani foarte grave, a supravietuit, iar prietenii si colegii s-au mobilizat extraordinar si au organizat o campanie ampla de donare de sange. Dar inima ei s-a oprit in cele din urma. Soferul vinovat va raspunde penal pentru ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO