L'Equipe: ”Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să fie numărul 1 mondial”. Reacția sportivei

Simona Halep

Cotidianul francez L'Equipe notează, duminică, în ediţia online, că Simona Halep nu vrea să fie numărul 1 mondial, după ce românca a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-0, în finala de la Cincinnati.

"Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să devină numărul 1 mondial. După ce a ratat finala de la Roland-Garros, sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza (6-1, 6-0 în 57 minute), Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova. Asta în cazul în care spaniola nu va trece înaintea ei. Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep? Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelie directe, iar spaniola s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului (n.r. - după Wimbledon). Muguruza nu a forţat şi nici nu a lovit prea tare. Are acum o săptămână pentru a se pregăti pentru ultimul Grand Slam al sezonului", a scris L'Equipe.

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. În acelaşi timp, Halep a ratat ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Între ea şi Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Halep le- cerut iertare fanilor

Simona Halep le-a cerut iertare fanilor, într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, după evoluţia slabă pe care a avut-o în finala turneului.

Citește și
Halep
Simona Halep calificare dramatică în semifinale, la Cincinnati
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Mulţumesc, Cinicinnati, pentru acest extraordinar turneu. A fost o săptămână bună pentru mine, cu câteva meciuri bune. Vreau să le cer iertare fanilor pentru ultimul meci, sunt foarte dezamăgită, dar eu am făcut-o şi o iau ca atare. O felicit pe Garbine pentru tenisul ei extraordinar. Voi continua să muncesc pentru a deveni mai puternică pe toate planurile. Mulţumesc echipei pentru că este alături de mine în aceste momente. Uneori, cum s-a întâmplat şi astăzi, nu pot răspunde nici sfaturilor lui Darren. Abia aştept US Open acum", a scris Halep, pe contul ei de Twitter.

La conferinţa de presă de după meci, Halep a explicat că nu a ştiut ce să facă pentru a contracara jocul adversarei.

"Ea a jucat bine, înainte de toate, şi a lovit puternic mingea. După câteva ghemuri, încrederea mea s-a prăbuşit. Am încercat să lovesc mingea şi nu am putut prea mult, apoi am încercat să mă retrag un pic şi nu a fost bine. Nu ştiu ce trebuia să fac şi cred că ea a fost prea bună azi", a spus Halep.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Halep vs Muguruza: 1 - 6, 0 - 6. Simona a ratat a treia șansă de a deveni locul 1 mondial
Halep vs Muguruza: 1 - 6, 0 - 6. Simona a ratat a treia șansă de a deveni locul 1 mondial

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA.

Simona Halep calificare dramatică în semifinale, la Cincinnati
Simona Halep calificare dramatică în semifinale, la Cincinnati

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-6 (1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.