Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor de la Colectiv


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 09:57
Categorie: Stiri actuale

În urmă cu 3 ani, pe 30 octombrie, incendiul de la Colectiv a marcat pe viaţă sute de tineri, care nu îşi doreau altceva decât să asculte muzică şi să se bucure de ea alături de prieteni.

Marți, părinţii celor care au pierit în urma acestei tragedii, au aprins lumânări la altarul din faţa clubului, iar preşedintele Klaus Iohannis a mers şi a depus o coroană de flori.

În schimb, premierul Viorica Dancila, a refuzat să răspundă atunci când a fost întrebată dacă are un mesaj pentru supravieţuitorii de la Colectiv.

Se împlinesc 3 ani de la tragedie din ''Clubul Colectiv'', dar una similară se poate repeta oricând.

Sutem în acest punct critic pentru că România are o mulţime de localuri care funcţionează ilegal, ori după paravanul unei legislaţii incomplete, care nu stabileşte clar cine poate fi închis şi cine nu.

Practic, patronii profită de faptul că pot să funcţioneze în baza unor avize temporare, care nu ţin loc de autorizaţie de incendiu.

La rândul lor, cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă confirmă că nu pot să închidă uşor restaurantele şi cluburile care ne pun vieţile în pericol.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

FULLSCREEN
Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor de la Colectiv
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO