Jaf suspect la un hotel din Bucuresti. Peste 50 de parlamentari au ramas fara telefoane, laptopuri sau banii din seif

Ultima actualizare: 14-02-2015 07:19

Un jaf cu multe semne de intrebare a avut loc in Capitala, la un hotel unde obisnuiau sa se cazeze parlamentarii din provincie. Peste 50 de alesi au ramas fara hainele din camera, laptopuri, telefoane sau banii din seif.

A fost posibil si pentru ca unitatea hoteliera ramasese fara curent si caldura de o luna, iar multi nu apucasera sa se mute. Politistii au demarat o ancheta si il vor amenda pe administrator, deoarece a lasat hotelul fara paza cu usile practic deschise.

Calin Matei este doar unul dintre cei 50 de deputati din provincie care-au aflat cu stupoare ca hotelul in care obisnuia sa se cazeze a fost calcat de hoti. A postat inclusiv poze pe Facebook cu lucrurile ravasite prin camera si urmele lasate de criminalisti in cautarea amprentelor hotilor.

"Am vazut cu stupoare mai multi colegi parlamentari, eu am fost anuntat aici, la Parlament, ca toate camerele au fost devalizate, sparte. Ca s-au furat lucrurile din ele", a spus deputatul Calin Matei.

Hotul a pradat peste 60 de camere, de unde a furat lucruri valoroase, dar de mici dimensiuni. A plecat cu telefoane mobile, laptopuri, bani si chiar insigne de deputat. Unele camere erau goale, pentru ca parlamentarii isi luasera lucrurile de acolo cand au fost taiate utilitatile. Administratorul a omis insa sa mai anunte ca a renuntat inclusiv la paza.

In aceasta poveste ciudat este faptul ca suspectul principal a avut usile deschise, la propriu. Cum sistemul de inchidere nu functiona, n-a trebuit decat sa forteze putin usile de la intrare si ele s-au deschis.

Administratorul hotelului nu a vrut sa comenteze incidentul. El risca o amenda de pana la 5.000 de lei pentru ca nu a pazit imobilul.

Autorul a fost prins, iar o parte din bunuri recuperate.

Alesii din alte orase primesc lunar 4.000 de lei pentru cazarea in hoteluri din Capitala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO