Instrucțiuni cu greșeli gramaticale pe toaletele publice instalate la Galați înainte de mitingul PSD

Ultima actualizare: 11-05-2019 13:51
Afișe cu greșeli gramaticale pe toaletele publice instalate la Galați
Viata Libera

Un afiș plin de greșeli gramaticale a apărut pe ușile toaletelor modulare instalate de Primăria Galați în mai multe zone din oraș, înainte de mitingul PSD de sâmbătă.

Primăria a anunțat că primele 10 toalete moderne, racordate la apă şi canalizare, din cele 23 amplasate pe domeniul public au devenit în sfârşit funcţionale.

Potrivit viata-libera.ro, achiziția acestor toalete s-a făcut în urmă cu un an, însă ele au devenit funcționale abia în aceste zile. Joi seara, pe uşile cabinelor de WC au apărut instrucţiunile de folosire, scrise cu foarte multe greșeli gramaticale.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO A ARTICOLULUI

„Unitatea aceptă bagnote de 1 leu şi 5 lei; Vă rugăm îchideţi uşa la părăsirea toaletei; sumele de bani introduse în plus se vor consuma la utilizări ulteriore ale TOALETEI PUPLICE”, sunt instrucțiunile care pot fi citite pe afişul unei astfel de toalete.

Un afiş similar era lipit şi pe uşa toaletei moderne din zona Casei de Cultură a Sindicatelor, unde se desfășoară mitingul electoral.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO