Incident tragic in Brasov: o fata de 18 ani a cazut de la etajul 10. Ce a declarat prietenul fetei, care era cu ea

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

O tanara de 18 ani, eleva la cel mai bun liceu din Brasov, a cazut marti seara de la etajul zece al blocului in care locuia prietenul ei.

Criminalistii incearca sa afle daca au de-a face cu un accident sau o tentativa de sinucidere, ori daca nu cumva cineva i-a vrut moartea fetei.

Nefericita intamplare a avut loc marti seara, in jurul orei 10:00. Salvatorii sositi la fata locului au gasit-o pe fata in iarba, abia respirand. Au intubat-o si au dus-o de urgenta la spital, unde medicii lupta sa o tina in viata.

Politistii au discutat cu prietenul tinerei - el sustine ca fata s-a aruncat de la geam, in toiul unei discutii in care incercau sa-si rezolve problemele. Ar fi vrut sa o prinda, dar n-a reusit. Tanarul a fost dus si el la spital, pentru ca a intrat in stare de soc.

Politistii trebuie sa afle acum daca cei doi consumasera droguri sau alcool. Fata, singura la parinti, este eleva in clasa a XI-a la cel mai bun liceu din oras, unde a intrat cu media 9.85.

Acum doua saptamani isi sarbatorise majoratul si parea fericita: nu avea probleme la scoala si cocheta cu modelingul, pentru ca este foarte frumoasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO