SIMULARE GRAFICA. Cum s-a rupt in doua un tramvai, in centrul Bucurestiului. Calatorii au scapat, miraculos, nevatamati

Ultima actualizare: 02-06-2014 06:54

Un tramvai s-a rupt in doua, vineri dimineata, in Bucuresti, in apropierea Pietei Presei Libere. 20 de calatori aflati in acel moment in garnitura au vazut ingroziti cum partea din spate a tramvaiului ramane pe o alta linie.

Nimeni nu a fost ranit, doar vatmanul pare urmarit de ghinion: in urma cu cateva luni, tramvaiul sau a deraiat din cauza unei defectiuni tehnice.

La cateva minute dupa ora 9:00, cei 20 de pasageri aflati in tramvaiul 41 au trait momente de groaza. Au vazut cum in apropiere de capatul liniei, la iesirea dintr-o curba, partea din spate a tramvaiului se desprinde, intrand pe o sina paralela. Din fericire, tramvaiul nu avea viteza mare, iar calatorii erau in fata.

"La macaz a intrat jumatate de tramvai pe prima linie si s-a schimbat macazul si cealalta jumatate a intrat pe celalalta linie", spune un martor.

La fata locului au ajuns echipele de interventie, care au evacuat pasagerii in siguranta si au inceput cercetarile.

Constantin Tobescu, reprezentant RATB: "S-a intrunit o comisie tehnica de urgenta care va stabili daca e de la macaz sau linie, daca e eroare umana sau nu".

Tramvaiul care s-a rupt vineri avea revizia la zi. Vatmanul este angajat la RATB din anii '90 si are toate controalele medicale la zi, fiind declarat apt sa conduca un mijloc de transport in comun. El a mai fost implicat in urma cu cateva luni intr-un eveniment similar, cand tramvaiul sau a deraiat, insa ancheta a stabilit ca a fost vorba de o defectiune tehnica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO