Incendiu intr-un depozit din Galati, plin cu butelii si substante inflamabile. Ce s-a ales din hala de 1500 de metri patrati

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Incendiu intr-un cartier de case de la periferia Galatiului. Alarma a fost data joi, in jurul orei 10, de paznicii unui depozit care au vazut cum din spatele unei sobe din hala se ridica flacari, iar incaperea se umple de fum.

Pompierii au intervenit cu mare prudenta din cauza ca in depozit au gasit butelii, combustibil si substante usor-inflamabile.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul. A fost, insa, o lupta cu flacarile de mai bine de doua ore, timp in care focul ameninta sa se propage si la casele din vecinatate.

Cauza probabila a fost o soba care avea o gura de evacuare improvizata. Cand tabla s-a incins, acoperisul din lemn al cladirii s-a aprins si a ars mocnit, pana in momentul in care paznicii depozitului si-au dat seama ce se intampla.

Din hala de 1500 de metri patrati, acoperita cu tabla, nu a mai putut fi salvat mare lucru. Pompierii atrag atentia asupra faptului ca in aceasta perioada a anului, riscul producerii unor astfel de incedii creste.

De aceea proprietarii sunt sfatuiti sa nu foloseasca sisteme improvizate si sa verifice anual cosurile de evacuare a fumului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO