Gestul extrem al unui tanar din judetul Cluj. O acuzatie pe nedrept l-ar fi impins sa-si puna capat zilelor


Ultimul update: Vineri 06 Mai 2016 06:37
Data publicarii: Marti 03 Mai 2016 17:08
Categorie: Stiri actuale

Destin tragic pentru un tanar de 30 de ani din localitatea Calaraşi, judetul Cluj, care si-a pus capat zilelor marti, in ferma de animale unde lucra.

Rudele lui sunt in stare de soc si spun ca baiatul era extrem de abatut in ultima vreme, pentru ca fusese acuzat ca ar fi furat dintr-o masina aproape 8 mii de lei. Desi le-a spus tuturor ca este nevinovat, se pare ca nu a mai avut puterea sa demonstreze ca nu el a luat banii si a cedat psihic.

Tanarul era angajat la ferma de vaci de multi ani. Marti dimineata insa, proprietara fermei s-a dus sa adune laptele si l-a descoperit fara suflare. Familia lui a fost chemata de urgenta: mama baiatului spune ca in ultima perioada era foarte suparat pentru ca politistii il banuiau ca ar fi furat niste bani dintr-o masina.

Mama tanarului: "Era tare suparar ca l-au acuzat ca a luat banii. El era muncitor nu a avut probleme cu nimeni. A fost soc pentru noi sa aflam ca nu mai este."

Rudele lui Vasile spun ca baiatul era foarte cinstit si nu-l cred capabil de furt. Sub presiunea acuzatiilor, insa, a cedat psihic.

Sora tanarului: "Ultima data a venit duminica la noi chiar am stat de vorba si de atunci nu l-am mai vazut. Era un copil extrem de cumsecade si ajuta pe toata lumea."

Oamenii care l-au cunoscut sunt si ei marcati de vestea tragica: baiatul era indragit de toata lumea.

Ruda: "Doamne ca asa copil bun n-am mai vazut de mult pentru noi chiar a fost un soc mare ca te puteai baza pe el."

Prieten: "Era tare cumsecade si muncitor, ca de aceea l-au tinut la ferma atatia ani oamenii astia. Era vesel uneori mai punea muzica era aici. Si pe noi ne-a uimit cand am auzit ce s-a intamplat."

Politistii au deschis o ancheta, iar familia tanarului se pregateste de inmormantare.

VIDEO PROTVPLUS.RO