Fratele Elodiei Ghinescu a izbucnit in instanta. L-a acuzat pe Cristian Cioaca ca i-a bagat si tatal in pamant

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Sedinta furtunoasa, cu tipete si urlete, la Pitesti. Cristian Cioaca s-a prezentat din nou in fata instantei care il judeca pentru moartea Elodiei Ghinescu.

Lucrurile au scapat insa de sub control cand ultimul martor din dosar, chiar fratele avocatei, s-a infuriat pe fostul sau cumnat. Toata lumea se astepta ca procesul sa se incheie marti, dar, la final, magistratii Curtii de Apel au fost nevoiti sa mai acorde un termen ca sa asculte si doi experti in ADN si medicina legala.

Cristian Cioaca a venit insotit de avocata lui, cea care, de altfel, l-a si adus pe clientul ei cu masina la Curtea de Apel. Potrivit termenilor eliberarii conditionate, politistul nu are voie sa conduca
un autoturism.

In sala insa, atmosfera a fost incinsa. Robert Ghinescu, fratele Elodiei s-a intors catre fostul sau cumnat si a izbucnit: "Mi-a ucis sora!".

Acesta a sustinut in fata instantei ca, inainte de disparitie, sora sa i-ar fi marturisit ca nu ii mai da bani sotului ei si, din acest motiv, Cristian Cioaca devenise nervos iar atmosfera in cuplu era foarte tensionata.

Fratele Elodiei a declarat ca si tatal sau a murit din cauza suferintei prin care trece familia apoi i-a adresat injurii lui Cioaca. Instanta l-a atentionat sa isi pastreze calmul.

"M-am enervat. Nici nu am luat in calcul varianta sa fie achitat, nici nu ma gandesc la asa ceva. Inseamna ca ... mergem pe ... alta planeta", a spus fratele Elodiei.

De cealalta parte, Cristian Cioaca isi sustine in continuare nevinovatia iar avocata lui e optimista.

Dupa audierea martorului, ambele parti, dar si procurorul au cerut audierea a doi experti, unul in ADN iar celalalt in medicina legala. Fiecare din motive diferite: unii contesta probele, altii doresc sa fie admise de instanta.

La plecare, Cristian Cioaca era zambitor dar...la fel de tacut.

Sentinta in dosar este inca departe. Judecatorii au fost nevoiti sa acorde un nou termen pe 29 aprilie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO