Familiile pasagerilor care au avut de suferit in accidentul din Ungaria dau firma de transport in judecata. Ce nemultumiri au

Ultima actualizare: 27-09-2014 07:20

O parte dintre pasagerii autocarului care s-a rasturnat in urma cu doua zile in Ungaria s-au intors acasa. E vorba insa doar despre cei care au suferit leziuni usoare si cei care nu au patit nimic.

Doua femei si 3 barbati - printre care si soferul autocarului - sunt in continuare internati in spitalele din Szeghed.

Compania de transport care ar fi trebuit sa ii aduca pe oameni la Galati inca de luni abia a reusit sa gasesasca un alt autocar.

Rudele pasagerilor au asteptat cu sufletul la gura, pret de cateva ore, intoarcerea celor dragi acasa. Au incercat sa afle informatii de la reprezentatii firmei, dar se plang ca nimeni nu le-a dat niciun raspuns clar.

"Trebuia macar sa ne sune, dar noi nu am primit niciun raspuns. Ei erau in spital si nu ne-a sunat, nu ne-a spus nimeni nimic", se planga o ruda.

Desi ar fi trebuit sa fie preluati inca de luni seara de o alta masina, pasagerii au asteptat pana aproape de miezul noptii in Arad, pentru ca firma de transport sa gaseasca o alta cursa. Intr-un final, un autocar care venea tocmai din Spania, i-a adus in Galati.

Cinci dintre pasageri au ramas in continuare internati, in spitale din Ungaria.

"Am impresia ca trei la un spital si doua femei la un spital. Ei sunt foarte bine acum, in cateva zile vor fi externati", a declarat un pasager.

Familiile celor care au avut de suferit in urma accidentului spun ca intentioneaza sa deschida procese civile impotriva firmei de transport.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO