Familia lui Serban Huidu a trimis o coroana de flori la inmormantarea uneia dintre victime

Dată publicare: 18-10-2011 18:04
Dată actualizare: 31-10-2012 03:22


Serban Huidu - 3

Aproximativ o suta de persoane au participat, marti seara, la funeraliile lui Stefan Lungu Balogh, una dintre victimele accidentului provocat de Serban Huidu, familia realizatorului TV trimitand o coroana de flori.

Stefan Lungu Balogh, in varsta de 65 de ani, a fost inmormantat in cimitirul "Capsunica" din cartierul Astra al Brasovului, in prezenta a aproximativ 100 de persoane - rude, prieteni, fosti colegi.

Prietenii apropiati ai acestuia spun ca era un om foarte priceput, spontan, caruia ii placea sa calatoreasca si ca facuse turul Europei cu Dacia pe care o conducea duminica.

"Era un om foarte bun, cu maini din aur, ajuta la orice si era indragit de toti. Cu acea masina in acest an a facut turul europei. Era un sofer foarte bun si ii placea sa calatoreasca", a spus Aurica Pal, prietena de familie.

Zoltan Pal, un alt prieten al lui Stefan Lungu, spune ca acesta era un om foarte spontan, care isi lua oala cu sarmale in masina si pleca la Campulung sa petreaca Pastele.

Stefan Lungu Balogh era casatorit si avea un fiu care este inginer si care locuieste la Bucuresti. Barbatul a fost angajat al "Hidromecanica", la fel ca si celelalte doua victime ale accidentului - Magda Draghici (54 de ani) si Ioan Garbis (57 de ani).

Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Brasov, o societate care activeaza in domeniul distributiei de masini de legat, infoliat, masini de paletizat, masini de lipit si materiale consumabile si la care Garbis si Draghici erau asociati si patroni, iar Lungu era soferul.

Duminica, desi patronii firmei aveau masini personale de teren, Lungu a insistat sa foloseasca masina firmei, o Dacia Logan, careia ii pusese cauciucuri de iarna cu cateva zile in urma.

Tot marti seara, sicriele cu trupurile neinsufletite ale celorlalte doua victime ala accidentului au fost depuse la capele.

Trupul femeii a fost dus la capela Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" de pe strada Aurel Vlaicu din Brasov, in timp ce sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ioan Garbis a fost depus la Capela Bisericii grecesti "Sfanta Treime" din Brasov, urmand ca barbatul sa fie ingropat miercuri in cimitirul bisericii.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO