Medicul fals cu 7 specializări la 26 ani a fost reținut din nou de polițiști. Care este motivul


Ultimul update: Joi 14 Martie 2019 17:25
Data publicarii: Joi 14 Martie 2019 15:50
Categorie: Stiri actuale

Bărbatul suspectat că practica fără drept profesia de medic, într-un cabinet din Sectorul 3, reţinut din nou; alte cinci persoane au reclamat că au plătit pentru consultaţii şi şedinţe de recuperare falsului ortoped.

Bărbatul de 26 de ani suspectat că practica fără drept profesia de medic, într-un cabinet din Sectorul 3, a fost reţinut din nou de poliţiştii din Capitală.

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare, joi, două mandate de percheziţie domiciliară, atât la reşedinţa, cât şi la cabinetul medical în care îşi desfăşura activitatea Ionuţ Grigore, bănuit de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, după 27 februarie şi în urma apelului public legat de acest dosar, alte cinci persoane au sesizat Secţia 11 Poliţie cu privire la faptul că în urma unor anunţuri găsite pe internet au mers la un cabinet de ortopedie, din Sectorul 3, pentru consult medical de specialitate, unde au plătit sume de bani pentru consultaţie şi şedinţe de recuperare unui bărbat care a pretins că este specialist ortoped, deşi acesta nu era medic şi nu avea specializare în domeniul menţionat, totodată folosind parafă medicală falsificată.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri, printre care aparatură medicală, documente financiar-contabile şi buletine de analize medicale.

Din investigaţii a rezultat că peste 70 de persoane au apelat la serviciile medicale oferite de bărbat, toate persoanele urmând a fi contactate, pentru a se stabili dacă au solicitat sau nu servicii medicale acestuia.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost estimat la 200.000 de lei.

Falsul medic a fost reținut și pe 27 februarie

Ionuţ Grigore, care pretindea că este specialist în ortopedie, kinetoterapie şi alte specializări, mai fusese reţinut în 27 februarie, fiind suspectat de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false.

Asupra bărbatului de 26 de ani au fost găsite mai multe ştampile, cu inscripţii aferente mai multor specializări medicale.

Ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, anunţa Poliţia Capitalei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16