Explozie puternica intr-un apartament din Resita. Un fost antrenor de fotbal, grav ranit dupa ce a vrut sa aprinda aragazul

Ultima actualizare: 15-01-2016 01:39

Un fost antrenor de fotbal din Caras-Severin a fost adus de urgenta la Timisoara, cu elicopterul, dupa ce in apartamentul lui a avut loc o explozie, marti dimineata. Totul s-a intamplat chiar in momentul cand barbatul a incercat sa porneasca aragazul.

Explozia s-a produs, se pare, din cauza unei acumulari de gaze, in garsoniera antrenorului din Resita. Usa locuintei a fost pur si simplu smulsa de suflul puternic.

Barbatul de 72 de ani a suferit arsuri pe 10 la suta din suprafata corpului, iar medicii din Caras-Severin au constatat ca i-au fost afectate si caile respiratorii, asa ca au decis sa il trimita de urgenta la clinica de Arsi, de la Timisoara.

Intre timp, la Resita a fost inceputa o ancheta. La fata locului au fost pompieri, politisti, jandarmi, dar si echipaje de la compania de gaz si inspectoratul de stat in constructii.

Potrivit unui comunicat al companiei, aragazul nu ar fi fost manevrat corespunzator si s-au acumulat gaze in incapere. Cercetarile nu au fost insa incheiate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO