Elena Udrea: "Sebastian Ghita ar putea sa spuna multe. Probabil ca in vara aceasta vom avea un spectacol real "

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05
Elena Udrea Agerpres

"Domnul Ghita ar putea sa spuna multe, pentru ca a fost si este parte in multe lucruri care se intampla in Romania azi", a declarat vineri Elena Udrea.

Fostul ministru s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, ca obligatie in cadrul controlului judiciar impus de instanta in cazul fostului ministru al dezvoltarii, scrie hotnews.ro.

"Probabil ca in vara aceasta vom avea un spectacol real cu dezvaluri la televiziunea domnului Ghita", a spus Elena Udrea jurnalistilor.

Intrebata fiind de plangerile pe care Sebastian Ghita le-a trimis sau a anuntat ca le va trimite institutiilor statului privind presupuse abuzuri ale DNA, Udrea a raspuns: "De ce nu a cerut el de mai demult asa ceva? De ce nu a cerut acum cateva luni de zile cand ceream eu lucrurile acestea? Aceste lucruri nu mai pot fi ascunse", a declarat fostul ministru al dezvoltarii.

"Pentru ca astazi in politica este foarte important ce partid in spate. Domnul Ponta reprezinta cel mai important partid in Romania", a spus Udrea despre faptul ca parlamentarii au respins cererea DNA in privinta premierului.

Udrea comentat si faptul ca in lipsa premierului Victor Ponta, Guvernul este condus de generalul Gabriel Oprea: 'Eu astept sa conduca guvernul SRI, ca sa avem un guvern militarizat".

"Ma gandesc ca daca multi au aplaudat cand au vazut-o pe Udrea in catuse, suntem pe drumul cel bun", a spus ea ironic, adaugand ca asteapta "momentul in care tara va fi condusa de un general de securitate".

Citeste mai multe pe hotnews.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO