Elena Udrea le-a cerut autoritatilor sa-i permita sa isi renoveze celula. Ce schimbari vrea sa faca

Ultima actualizare: 16-02-2015 01:08

Elena Udrea vrea sa zugraveasca pe banii ei celula din arestul Politiei, in care a fost inchisa. Ea a facut cerere in baza legii donatiei ca sa tapeteze peretii, sa dea cu vopsea pe gratii si calorifere si sa schimbe mobilierul.

In arest, Udrea are multe cunostinte. Este inchisa la cativa pereti distanta de prietena sa Alina Bica, fosta sefa de la DIICOT, si deasupra celulei in care stau fostul sot, Dorin Cocos, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Vineri, Elena Udrea a fost vizitata de mama ei.

Putin inainte de ora 10, mama Elenei Udrea s-a prezentat la arestul Politiei Capitalei. Avea cu ea un costum impecabil, cerut special de fostul ministru din garderoba de acasa, cateva baxuri de apa si mancare.

Cele doua s-au imbratisat, iar mama Elenei Udrea a izbucnit in plans. Dar fata ei a imbarbatat-o si i-a promis ca incearca sa obtina eliberarea. Intalnirea dintre mama si fiica a durat o ora si jumatate.

Elena Udrea a rasuflat usurata. In pachetul primit vineri a gasit si setul de farduri si creme cerute in mod special si pe care ofiterii arestului i le-au refuzat in seara retinerii, pentru ca nu avea aprobarile necesare.

Elena Udrea are dreptul la o ora de plimbare in curtea interioara, dar prefera sa urmareasca la televizor tot ce se spune despre ea. Le are alaturi, in singura camera de trei paturi, pe doua suspecte de evaziune fiscala. Din cand in cand se revolta ca a devenit inamicul public numarul 1.

Elena Udrea a fost incarcerata in celula numarul 2, situata la mezaninul centrului de arest. Are fereastra spre curtea interioara, de unde urmareste confratii de suferinta urcati in duba pentru a fi dusi la proces sau ancheta.

Asa l-a vazut de dimineata pe fostul sot, Dorin Cocos, care fusese chemat la DNA pentru ca ar fi acceptat in sfarsit sa faca denunturi.

Omul de afaceri sta intr-o camera de opt locuri, impreuna cu primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, supranumit Pinalti, dar si pe omul de afaceri Sorin Strutinschi. Pana sambata trecuta il avea coleg de celula si pe Sile Camataru.

Fiul lui, Alin Cocos, sta in celula cu un om de afaceri suspectat de delapidare si spalare de bani, dar si cu Alin Ionescu, sotul reginei R&B-ului Cristina Spatar. Cel din urma este si singurul care iese la munca si da cu matura in curtea arestului.

Tot in arest ramane Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute, pentru ca i-ar fi fost complice Elenei Udrea.

"Traim intr-un stat fascist, in care procurorii isi bat joc de statutul de magistrat. In loc sa afle adevarul, cauta cu orice pret sa ne acuze.", a declarat Rudel Obreja.

Intre timp, tot Elena Udrea este cea care a aflat ca denuntul formulat impotriva directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea, ar putea fi clasat. Asta pentru ca nu l-a facut personal si ar fi refuzat in doua randuri sa dea detalii suplimentare.

Elena Udrea le-a cerut sefilor arestului sa ii permita sa renoveze celula. Vrea tapet pe pereti, mobilier nou si zabrele proaspat vopsite. Totul pe cheltuiala ei. Cererea va fi analizata de sefii centrului, iar fostul ministru va primi raspunsul in cateva zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO