Droguri de 60.000 de € descoperite într-un apartament din Braşov închiriat în regim hotelier

Ultima actualizare: 30-12-2019 15:26
Droguri de 60.000 de € descoperite într-un apartament din Braşov
DIICOT

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, după ce proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier din Braşov a alertat autorităţile, după ce a observat mai multe tipuri de droguri în locuinţă.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al DIICOT, duminică, procurorii din Braşov au dispus iniţial reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului D.M., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

”La data de 28 decembrie, proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinţei respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conţineau comprimate de culoare roz şi prafuri sau substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

În urma investigaţiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Braşov – Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere si 2136 pastile MDMA si 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Braşov, dar şi un satâr, un ciocan de şniţele, cântare şi punguliţe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.

Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro.

Tot duminică, magistraţii Tribunalului Braşov au dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO