Cum a vrut să treacă granița o tânără de 18 ani care își pierduse buletinul

Ultima actualizare: 30-12-2019 15:02
Cum a vrut să treacă granița o tânără de 18 ani care își pierduse buletinul
Politia de Frontiera Romana

O tânără de 18 ani a fost găsită ascunsă după bancheta din spate a mașinii fratelui ei de polițiștii din vama Borș, fata explicând că a recurs la acest gest deoarece dorea să ajungă în Franța, la familie.

”În data de 28.12.2019, în jurul orei 21.53, la P.T.F Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat care conducea un autoturism marca Ford, înmatriculat în România. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia a fost descoperită ascunsă, după bancheta din spate a autoturismului, o persoană de sex feminin care era acoperită cu bagaje şi o pătură. În urma verificărilor s-a stabilit că tânăra este cetăţean român, în vârstă de 18 de ani şi este sora şoferului”, precizează Poliţia de Frontieră.

La cercetări, tânăra a declarat că a recurs la această metodă pentru că şi-a pierdut cartea de identitate şi intenţiona să ajungă la familie în Franţa.

”Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tinerei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, menţionează Poliţia de Frontieră.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO