Dragomir catre jurnalisti, la DNA: "Sunt invinuit, bai nebunilor, nu inculpat. Fir-ati ai dracului"

Dată publicare: 27-10-2011 11:45
Dată actualizare: 05-11-2012 02:02


Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a enervat joi pe jurnalistii care l-au intrebat, dupa iesirea de la DNA, in legatura cu calitatea sa in dosarul excluderii Universitatii Craiova, el jignindu-i si tipand la acestia.

Schimbul dur de replici a pornit de la intrebarea unuia dintre jurnalisti, legata de calitatea sa in acest dosar.

In acel moment, presedintele LPF a inceput sa tipe si sa jigneasca jurnalistii acuzand ca acestia i-ar incalca spatiul privat si ca i-ar fi "dat pumni pe la spate in multime".

Presedintele LPF a spus ca el este doar invinuit in acest dosar pana in acest moment si ca urmeaza sa revina la DNA pentru a aduce probe in apararea sa.

"Bai! Sunt invinuit bai nebunilor, nu ba, pentru ca sunt prea sexi, voi nu vedeti cat sunt de frumos. Fir-ati ai dracului sa va ia. Bai, nebunule, pune mana si invata daca... Pune, ba, mana si citeste ce inseamna invinuit si ce inseamna inculpat... Voi ma jigniti pe mine, ce cautati dupa mine? Voi vreti sange? De ce nu ma lasati sa plec? Cine sunteti voi sa faceti abuzurile astea? Pai ce, ba, voi ma calcati pe bombeuri, pai cine sunteti voi sa faceti abuzurile astea... Pai ce cautati ba peste mine, ma calcati, uite ce mi-ati facut pe pantofi, pe pantaloni...", s-a adresat Dragomir jurnalistilor.

Acesta s-a calmat aparent doar atunci cand intrebari legate de dosar i-au fost adresate de catre o jurnalista.

"Dumneavoastra va raspund, domnisoara", a spus el, aratand ca nu stie care sunt invinuirile, dar ca-l va citi in urmatoarele zece zile "asa cum este civilizat".

"Daca sunt chemat aici sa nu credeti ca sunt si vinovat. Voi vreti sange ca sa-l curatati pe unul care e de nu stiu cati ani in functie. Daca sunt vinovat voi suporta consecintele legii", a mai strigat Dragomir catre jurnalisti.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO