Doua masini, incendiate in Fagaras. Politistii cred ca este vorba despre o razbunarea din cauza unei neintelegeri in afaceri

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Neintelegerile aparute intre doua familii din Fagaras au bagat spaima in tot orasul. Dupa certuri, au urmat batai care au culminat cu incendierea a doua masini.

Vecinii celor doua tabere sunt disperati pentru ca, in miez de noapte, s-au trezit cu flacari uriase sub ferestrele lor. Un martor a reusit sa filmeze unul dintre incendii.

In imaginile suprinse de localnic se vede cum flacarile cuprind in intregime o masina aflata intre blocuri, in cartierul Negoiu din Fagaras. Vehiculul a ars ca o torta si, pana au sosit pompierii, n-a mai ramas din el decat o caroserie afumata.

La scurt timp, un alt incendiu a izbucnit pe un bulevard din centrul orasului si a mistuit o a doua masina, a aceluiasi proprietar.

Politistii au aflat ca incendiatorul, un barbat de 32 de ani, fusese partener de afaceri cu stapanul masinilor, si amandoi au muncit in strainatate. Intre ei au au aparut insa mari neintelegeri care acum au culminat cu incendierile.

Ambii barbati sunt cercetati de politie pentru loviri si amenintari, ar cel banuit ca a pus foc are dosar si pentru distrugere.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO