Dosar penal in cazul femeii din Cluj care a murit dupa ce ar fi fost incendiata. Ce risca sa pateasca sotul acesteia

19-02-2016 12:36

Sotul femeii care a murit la Spitalul de Arsuri din Capitala, dupa ce acum zece zile se presupune ca a fost incendiata, ar putea fi acuzat de ucidere din culpa.

Decesul s-a produs in urma cu doua zile, insa deocamdata politistii din Cluj au deschis un dosar penal doar pentru fapta in sine, si nu il incrimineaza direct pe barbat, intrucat cercetarile sunt in curs. Femeia suferise arsuri pe 50%  din suprafata corpului.

Femeia de 35 de ani a fost dusa de la Cluj, cu elicopterul, la Spitalul de Arsi din Bucuresti intr-o stare foarte grava. Imediat dupa incident familia femeii l-a acuzat pe sotul acesteia ca el ar fi incercat sa se razbune pe ea, intr-un moment de furie, si i-ar fi dat foc.

Politistii au inceput atunci o ancheta si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in REM,  adica pentru fapta, fara sa-l vizeze anume pe barbat.

Pana acum au fost audiati atat vecinii cat si sotul victimei si alte rude. Barbatul va fi dus in urmatoarele zile la detectorul de minciuni iar anchetatorii asteapta si rezultatele de la Institutul de Medicina Legala.


VIDEO PROTVPLUS.RO