Doi tineri din județul Dolj au fost găsiți morți în baia locuinței lor. Au fost intoxicați cu gaze

13-02-2021 08:40


politie

Doi tineri din judeţul Dolj au fost găsiţi morţi, vineri, în baia locuinţei, iar anchetatorii deplasaţi la faţa locului au constatat că în încăperea respectivă era un miros puternic de gaze, care provenea de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa.

 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, politistii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi, vineri, cu privire la faptul că doi tineri de 25 şi 26 de ani, din Cotofenii din Faţă, au fost găsiţi decedaţi în baia locuinţei, transmite News.ro.

„Poliţistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceştia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În cauză, politistii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, anchetatorii au dispus realizarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în urma cărora cei doi tineri au decedat.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO