ANIMATIE GRAFICA. Momentul in care doi tineri din Maramures au gonit spre moarte cu 200 km/h. Soferul era pasionat de viteza

08-11-2014 22:05


Doi tineri din Maramures au gonit cu furie catre moarte si, din pacate pentru familiile lor, s-au oprit abia cand masina in care se aflau impreuna cu trei prieteni s-a infipt violent intr-un cap de pod.

Cel de la volan s-a pierdut intr-o curba, iar impactul i-a fost fatal atat lui, care avea doar 20 de ani, cat si pasagerului din spatele lui, cu doi ani mai mare. Soferul era pasionat de sporturi extreme si isi riscase viata de multe ori in curse periculoase. Un altul care a scapat miraculos este vicecampion mondial la arte martiale.

Cei cinci plecasera catre Baia Mare, la o petrecere. La 20 de kilometri distanta de intrarea in oras, soferul, care rula cu viteza foarte mare, a pierdut controlul volanului intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit un cap de pod. Localnicii au auzit un zgomot puternic, urmat de gemetele ranitilor. Tanarul tereibilist a murit pe loc. La fel si unul dintre pasagerii din spate. Ceilalti au ajuns la spital. Martorii spun ca vehiculul, un Audi A8, gonea cu aproape 200 de kilometri pe ora.

Soferul, David Muscan, era fiul unui om de afaceri din Maramures. Pasionat de sporturi extreme, sarea cu parapanta, avea brevet de pilot si se lasa de multe ori furat de magia periculoasa a vitezei: participa la curse de motociclete si de masini.

"Din nefericire, doua dintre ele au decedat neputand fi salvate, in ciuda eforturilor depuse. Restul de trei victime au fost transferate la spitalul din Baia Mare, pentru completarea investigatiilor si a tratamentului de urgenta", a spus Alin Suciu, medic SMURD Baia Mare.

Faptul ca echipajele de salvare au ajuns repede la locul accidentului a fost esential pentru cei trei care au scapat cu viata. La 10 minute dupa ce victimele au fost scoase din masina, autovehiculul a ars mocnit si un fum incecacios a invaluit totul.

Doi dintre raniti sunt internati la Spitalul de Urgenta Baia Mare. Unul dintre ei, in varsta de 26 ani, este in coma. Un altul a suferit fracturi la maini si la picioare.

Singurul externat a fost Mihai Madaian, practicant de arte martiale si vicecampion mondial la Taekwondoo.

VIDEO PROTVPLUS.RO