Doi soti, retinuti dupa ce santajau barbati care au facut sex cu fiicele lor. Cereau cate 6000 de euro sa nu-i acuze de viol

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29
politist

Doi bucuresteni, sot si sotie, au fost retinuti de Politie sub acuzatia de santaj, dupa ce au cerut bani unor barbati pe care i-au acuzat - nefondat, spun anchetatorii - ca le-ar fi violat fiicele, in varsta de 15, respectiv 17 ani.

Potrivit Politiei Capitalei, in 21 noiembrie, femeia a reclamat la Sectia 3 ca fiicele sale ar fi fost rapite de doi barbati necunoscuti, duse cu un autoturism in afara Capitalei si violate. In plangere era vizat si un barbat care ar fi condus masina respectiva.

Politistii au facut cercetari si i-au identificat pe barbatii reclamati, dar au descoperit totodata ca fetele fusesera "victime" si in alte plangeri similare, inregistrate inaintea celei din 21 noiembrie.

Acele plangeri, precizeaza Politia, au fost retrase ulterior, "existand suspiciunea rezonabila ca tinerele ar fi intretinut relatii sexuale consimtite, in scopul obtinerii unor sume de bani".

Oamenii legii au mai aflat ca reclamantii le-au cerut celor trei barbati 6.000 de euro pentru a-si retrage plangerea.

Miercuri, parintii fetelor s-au intalnit cu unul dintre barbati, care le-a dat 200 de euro si un autoturism drept avans pana la achitarea sumei cerute, mai precizeaza Politia Capitalei.

"Politistii au intervenit si, in urma perchezitiei corporale efectuate asupra femeii, a fost gasita suma de 200 de euro, cheile si certificatul de inmatriculare al autoturismului", mai spun politistii. Cei doi retinuti vor fi prezentati instantei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO