Doi soți din Bârlad au fost bătuți fără milă de chiriașul lor, după ce l-au dat afară pentru că-i înjura când era beat

Dată publicare: 08-04-2021 16:42
Dată actualizare: 08-04-2021 17:30


Doi soți din Bârlad au fost bătuți fără milă de chiriașul lor și primesc îngrijiri la spital.

Îl dăduseră afară pe agresor, din cauza problemelor acestuia cu băutura. Bărbatul s-a întors, însă, peste noapte și i-a atacat cu sălbăticie. Pe femeie a și violat-o.

Alungat de părinți din cauza agresivității sale, tânărul și-a găsit refugiu în casa unor cunoscuți, doi soți în vârstă de 56 și, respectiv 63 de ani. Deși au o situație modestă, oamenilor le-a fost milă de el. Bărbatul nu a apreciat gestul, iar în scurt timp și-a arătat adevărata față.

De câte ori consuma alcool, devenea violent și le vorbea urât proprietarilor. Sătui de scandaluri, cei doi au decis să-l dea afară din casă, lucru care l-a enervat la culme pe suspect. În miezul nopții, acesta a intrat peste oameni și i-a zdrobit în bătaie.

Pe proprietara casei a și violat-o.

Dan Ungureanu, Ambulanță Vaslui: „A fost alocat la caz un echipaj medical. A găsit victimele conștiente, însă cu multiple leziuni traumatice. Bărbatul avea o fractură membru inferior, iar femeia un TCC și alte contuzii. Au fost stabilizați și au fost transportați la Spitalul Vaslui.”

Vecin: „El e bolnav, e cuminte. Ea a mai măturat la scări de bloc. Nu au bani nici unul, nici altul, doar pensia mamei.”

Localnică: „Lângă biserică se întâmplă așa ceva. Trist. Pandemia, lipsurile l-au dus să facă așa ceva, lipsa de educație, de credință în Dumnezeu.”

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de viol, lovire și violare de domiciliu.


VIDEO PROTVPLUS.RO