Doi ponei, confiscați de Poliția Locală pe o plajă din Mamaia. Ce le făceau deținătorii lor

Ultima actualizare: 13-08-2020 16:58
Plajă la Mamaia

Doi ponei au fost confiscaţi de un echipaj al Poliţiei Locale pe o plajă din Mamaia, animalele fiind exploatate ilegal de către deţinătorii lor, informează un comunicat de presă transmis joi de Primăria Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma acţiunilor de control desfăşurate pentru combaterea comerţului neautorizat pe plajele din Constanţa şi Mamaia, poliţiştii locali au identificat doi bărbaţi care închiriau amatorilor cai ponei, pentru partide de călărie de câteva minute, transmite Agerpres.

„Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform Legii 12/1990, iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, unde vor beneficia de condiţii mult mai bune de trai (urmând a se aplica procedura legală, conform prevederilor O.U.G 14/2007, privind valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului)", se arată în comunicat.

Primăria Constanţa mai precizează faptul că operatorii de plaje nu trebuie să permită desfăşurarea comerţului ambulant pe segmentele de nisip ce le au în administrare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO