Nicusor Constantinescu a fost arestat preventiv. Ar fi parasit spitalul deseori, desi sustinea ca nu se poate deplasa

Ultima actualizare: 22-05-2016 07:09
Nicusor Constantinescu

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanţa, Nicusor Constantinescu, a fost arestat preventiv, vineri seara, in dosarul Centrului Militar Zonal, dupa ce Curtea de Apel Constanta a admis solicitarea procurorilor DNA, transmite News.ro.

Procurorii sustin ca el a incalcat in mod repetat una dintre obligatiile impuse de instanta, respectiv de a se prezenta in fata judecatorilor ori de cate ori era chemat.

Procurorii au cerut inlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv si sustin ca, din 29 martie pana acum, Nicusor Constantinescu a lipsit de la toate termenele de judecata, pe motiv ca nu se poate deplasa din cauza ca s-a operat la un picior si urmeaza un tratament de recuperare, la Sanatoriul Balnear din Techirghiol.

DNA precizeaza ca instanta de judecata a incercat sa il audieze pe Constantinescu la sanatoriu, dar fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta nu a fost de acord.

Procurorii mai spun ca Nicusor Constantinescu pretindea ca nu se poate deplasa, insa a fost surprins de nenumarate ori parasind Sanatoriul din Techirghiol.

De exemplu, in urma cu cinci zile Constantinescu a participat la sarbatorirea a 25 de ani de la absolvirea facultatii, implicandu-se foarte activ in organizarea evenimentului, spun anchetatorii.

Pe de alta parte, surse medicale spun ca Nicusor Constantinescu este internat la spitalul judetean constanta cu o infectie urologica si ca ar putea avea nevoie de o noua interventie medicala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO