Fost angajat al MAI, suspectat că și-a ucis soția. Cum au găsit-o pompierii în apartament

Dată publicare: 12-03-2019 07:50
Dată actualizare: 12-03-2019 14:32


O posibilă crimă este investigată în Bucureşti, după ce trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei.

Chemați să stingă un incendiu, pompierii au găsit-o înăuntru pe femeie cu arsuri şi răni pe corp. Imediat a fost chemată poliţia.

Soţul victimei, un fost angajat al MAI, a devenit agresiv şi a fost dus la audieri, apoi reţinut. Din primele cercetări, s-a aflat că între cei doi soţi erau conflicte tot mai dese, şi femeia voia să divorţeze.

Cei doi soţi, aflaţi în proces de divorţ, locuiau într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Vecinii au simţit miros de fum şi au sunat la 112. Când au intrat în casă, pompierii şi poliţiştii au găsit-o pe femeia de 62 de ani fără suflare pe canapeaua arsă din sufragerie.

Cristina Iancu, corespondent Știrile ProTV: „Apar informații noi despre acest caz înfricoșător. Femeia de 62 de ani obținuse un ordin de restricție împotriva soțului. S-a întâmplat acum jumătate de an, când bărbatul ar fi agresat-o într-un parc din apropierea casei. Ordinul a expirat duminică, cu o zi înainte ca femeia să fie găsită moartă în apartamentul în case se afla și soțul ei. Între timp, polițiștii de la Serviciul Omoruri așteaptă rezultatele preliminare ale autopsiei, care să le spună oamenilor legii cum a murit mai exact femeia.

Este important de văzut dacă aceasta murise sau nu în momentul în care a luat foc casa. Între timp, bărbatul a fost audiat, a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți va ajunge în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Am aflat despre el că, înainte să se pensioneze, a lucrat în MAI – mai exact, a fost subofițer în cadrul Poliției Capitalei.”

 Vecin: „A fost în divorţ, ea a câştigat casa sau apartamentul. La beţie a comis. Înţeleg că a vrut să facă şi rău, adică probabil să dea foc. E ceva puţin auzit la noi aici, adică să auzi de o crimă sau astea şi la o vârstă aşa de înaintată de la nişte oameni de la care nu te aşteptai practic."

În locuinţă se afla şi soţul ei, în vârstă de 67 de ani. Bărbatul a devenit agresiv cu poliţiştii şi, în cele din urmă, a fost dus la audieri pentru a le explica anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Deşi voiau să pună punct căsniciei, vecinii spun despre cei doi că erau liniştiţi.

Vecin: „Liniştiţi, eu nu-i cunosc de oameni recalcitranţi. O dată l-am văzut pe el... A coborât pe jos, pe aici. Spunea că a plecat nevastă de acasă şi i-a luat şi polonicul."

Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare şi, dacă se va stabili că femeia a fost ucisă de soţul ei, omul riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO