De la nunta la spital. Un taximetrist a stricat petrecerea dupa ce a intrat in alaiul de nuntasi si a ranit 6 persoane

Ultima actualizare: 18-05-2016 00:28

De la nunta, direct la spital. Acesta a fost traseul dramatic pentru mai multi nuntasi din Vaslui, care mergeau la petrecere.
 

La miezul noptii, un taximetru a intrat in plin in grupul de 50 de oameni, care se indrepta spre restaurantul unde petrecerea era deja in toi. 6 persoane au fost ranite.

Soferul le-a declarat politistilor ca nu a observat alaiul, deoarece ar fi fost orbit de farurile unei masini.

Voia buna a grupului de nuntasi, format din peste 40 de invitati si 12 muzicanti, a fost spulberata intr-o clipita. Unii s-au dezmeticit si au realizat ce se intampla abia cand erau la pamant. Primii loviti au fost lautarii care cantau in urma alaiului.

Nuntas: "Ne deplasam spre restaurantul unde era nunta. Mergand pe sosea, un taximetrist a intrat in plin, cu peste 100 la ora. Ca pe fasole ne-a trantit, eram un grup de 50-60 insi, pe dreapta eram chiar. Baiatul meu are piciorul umflat."

Doua persoane au primit ingrijiri la fata locului, iar alte patru au fost transportate la spital. In starea cea mai grava ar fi, se pare, unul dintre tobosarii care insoteau alaiul.

Gabi Olaru, SMURD Vaslui: "Unul are contuzie de gamba, altul cu luxatie si a necesitat reducere la locul accidentului. Restul cu contuzii si traumatisme cranio-cerebrale. Au avut noroc, puteau sa fie mult mai multe victime."

Cand au aflat de necaz, unii dintre invitati au lasat distractia si au mers intr-un suflet la spital, unde au dat nas in nas cu soferul care a provocat accidentul.

Dupa ce s-au asigurat ca rudele lor sunt in afara oricarui pericol, oamenii s-au intors la petrecere.

Taximetristul este cercetat acum penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO