Ratele l-au bagat in mormant. Dupa ce i s-a taiat din salariu, un politist de frontiera s-a sinucis


Ultimul update: Sambata 20 Octombrie 2012 10:39
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2011 07:22
Categorie: Stiri actuale

Candva un om instarit, cu nici o grija pe lume, un politist de frontiera din judetul Timis a ajuns acum sa se omoare sub presiunea datoriilor.

Taierea recenta a salariului i-a retezat practic sansele de a mai misca ceva, pentru ca venitul lui nici macar nu mai acoperea rata de la banca. Se certa tot mai des cu sotia si in ultima vreme vorbea despre moarte mai degraba decat despre solutii. Femeia l-a gasit spanzurat, marti seara, intr-o anexa a casei in care locuiau impreuna cu fetita lor de 7 ani.

Barbatul avea de platit, lunar rate de 2.000 de lei si nu mai facea fata de cand ii scazuse salariul. Barbatul de 30 de ani lucra la Politia de Frontiera din Sannicolau Mare de 10 ani, iar colegii spun ca era un angajat model. Potrivit anchetatorilor, el ar fi spus de mai multe ori ca isi va lua viata, dar nimeni nu i-a dat atentie.

Barbatul, un familist convins, a luat cu imprumut in urma cu un an, contravaloarea a 40.000 de euro in franci elvetieni pentru a-si renova casa. La vremea respectiva, rata era convenabila si o putea acoperi fara probleme din salariul lui. In ultimele luni insa, moneda elvetiana s-a intarit foarte mult, astfel incat rata a crescut pana la 2.100 de lei. Cum salariul politistului de frontiera a scazut dramatic odata cu taierea sporurilor si a ajuns la doar 1.800 de lei, omul nu a mai avut cum sa achite datoria la banca. Din pacate, nici sotia lui, angajata la casieria CFR pe un salariu mic, nu avea cum sa il ajute si incet incet moarte i s-a parut singura salvare.

Rudele au crezut ca este doar o suparare de moment, din cauza problemelor financiare. Marti insa, s-ar fi certat din nou cu sotia, iar seara si-a dus la bun sfarsit amenintarile. Femeia l-a gasit fara suflare, intr-o anexa din curtea casei. In urma barbatului, a ramas o fetita de sapte ani. 

Tags: sinucideri,

Nu mai suporta problemele. Biletul de adio al unui barbat care si-a luat viata la Mamaia
Un student la Psihologie, din Iasi, s-a sinucis in camera de la camin
Impreuna si dupa moarte. Si-a pus capat zilelor, la doua saptamani dupa ce sotia lui a decedat
VIDEO PROTVPLUS.RO