Cuțitarul din Galați a fost prins. A fost la un pas să omoare un tânăr în fața unui cazino

30-09-2020 08:19


Individul care a înjunghiat un tânăr în fața unui cazino din Galați, la doi pași de sediul Inspectoratului Județean de Poliție, a fost reținut.

Între timp, victima, care s-a aflat în pericol de moarte, a ajuns în grija medicilor.

Cei doi tineri au început să se certe după un joc de noroc. Conflictul s-a mutat rapid afară, unde unul dintre ei a atacat cu cuţitul. Martorii la scenele desfăşurate la doi paşi de sediul Poliţiei au sunat după ajutoare.

Dr. Mihai Polinschi, purtător de cuvânt Ambulanța Galaţi: „S-a deplasat echipajul cu medic imediat la faţa locului. A constatat că tânărul avea trei plăgi tăiate în regiunea hemitoracica stânga anterior şi posterior, dintre care una mai profundă, cu sângerare mai importantă."

Rănitul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi şi internat în secţia de Chirurgie Toracică. Medicii spun că viaţa lui a atârnat de un fir de aţă.


Dr. Ionuţ Băneșanu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Galaţi: „Leziunile i-au pus viaţa în pericol. În prezent, pacientul este stabil hemodinamic şi respirator şi este sub monitorizare."

După altercaţie, agresorul a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi, în cursul dimineţii, a fost reţinut.

Comisar-şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: „Poliţiştii au identificat prezumptivul agresor, în persoana unui bărbat de 28 de ani din comuna Independența, şi au stabilit ca acesta nu se cunoştea cu victima, agresiunea izbucnind pe fondul unui conflict spontan între cei doi. În urma concluziilor raportului medico-legal a fost stabilită încadrarea juridică a faptei în infracţiunea de lovire sau alte violențe."

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată. Administratorii cazinoului au refuzat să comenteze incidentul şi să dea informaţii cu privire la motivul altercaţiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO