Cum s-au pregatit organizatorii de evenimente din Bucuresti pentru noaptea de Revelion. "Mananca pește sa fie ager tot anul"

Ultimul update: Marti 03 Ianuarie 2017 07:08
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2016 17:08
Categorie: Actualitate

Capitala freamata in timp ce se fac ultimele pregatiri. In localurile din Bucuresti vor fi petreceri stropite cu cocktailuri inventate special pentru noaptea dintre ani, si evident nu vor lipsi nici mancarurile alese servite din belsug.

Muzica live, decorurile impresionante si voia buna vor fi la fiecare pas. Organizatorii petrecerilor din acest an s-au intrecut in idei pentru oaspetii care au dat sute de lei pentru a petrece ca la carte inceputul lui 2017.

Intr-un local, cu doar cateva ore inainte de numaratoarea inversa, in bucatarie cuptoarele sunt incinse, iar pe scena se regleaza sunetul.

Ruxandra si Razvan, trupa Story: "2016 trebuie incheiat cum trebuie cu muzica buna si cu distractie cu foarte multa energie! Le-am pregatit coveruri, dar si muzica populara. Mai sunt doar cateva ore vrem sa le uram tuturor la multi ani. Sambata nimeni nu doarme! La multi, ani Romania!"

Cei care petrec Revelionul cu muzica live, formatie si dj au platit 400 de lei pentru a dansa aici la etaj unde vor fi serviti direct la mesele asezate langa scena.

Pentru 300 de lei oaspetii vor aveea aceeasi muzica, insa nu si aceeasi atmosfera pt ca vor dansa la parter. Insa personul ii v servi si aici cu bautura si mancare din belsug.

Un bucatar a gatit cu entuziasm pentru aproape 300 de persoane: preparate rafinate din peste, porc, vita si curcan.

Marian Dagan, bucatar: "Ne pregatim intens. Aperitivul este o plimbare prin toata lumea, pate, pui aspic, portocala, prosciuto.

La partea de peste, pentru ca romanului ii place sa pape peste de revelion, sa fie anul ager, ca pestele prin apa avem un file de dorada, iar la friptura confit de rata. "

Iar mancarea trebuie "asortata" cu cele mai bune cocktailuri. Am aflat secrete chiar si pentru cei care stau acasa de Revelion.

In alt local organizatorii au asezat deja vascul in grinda, au prins baloanele si au aranjat delicatesele pentru cei care adora dulciurile.

Vlad si Cristina, organizatori "the date": "A costat 350 de lei, vom avea 150 de persoane. avem open bar- bufet semnat de sefi si 2 dj internationali , unul a venit din Cipru special"

Andra Ilias, creative director: "Avem rata thai, miel marocan cu rodie si menta ,creveti si cheesebar si candy bar. Nu sunt clasicele prajituri ci jeleuri bombonele si banuti de aur pentru ca trebuie sa avem multi bani la noi in noaptea de Revelion"

Si pentru ca nu putem pasi in 2017 fara amintirile din 2016 organizatorii revelionului din aceasta locatie au instalat un fotomat unde oaspetii se pot deghiza in diferite personaje si apoi se pot poza alaturi de prieteni.

 

10.000 de turisti petrec sfarsitul de an pe Valea Prahovei. Se schiaza la Azuga, Busteni si Sinaia
10.000 de turisti petrec sfarsitul de an pe Valea Prahovei. Se schiaza la Azuga, Busteni si Sinaia
VIDEO PROTVPLUS.RO
Autocar rasturnat Olt
Un autocar cu 29 de pasageri a ajuns într-un șanț, în județul Olt. VIDEO
Jandarmii au salvat 6 cățeluși îngropați în zăpadă. Mama puilor le-a arătat unde erau
Târguri de design contemporan, în Capitală. Ce și-a cumpărat Simona Halep
Un tren în care se aflau 20 de persoane, blocat între stații, în Caraș-Severin
Pesta porcină a ajuns și în satul Fierbinți, cu 5 zile înainte de Ignat
Din autobuze și tramvaie, cu picioarele direct în bălți sau mocirla din București
bagaje aeroport
”Bagajul, bagajul!” Pățania unui angajat de pe Aeroportul Otopeni
Condamnare grea pentru Roni Herșcovici, tânărul care a luat un polițist pe capotă
Accident grav în Neamț. Patru autoturisme implicate
Bărbat de 28 de ani, prins cu peste 150 de kilograme de tutun
Hercule vechi de mii de ani, găsit în locuinţa unui bărbat din Alba. Ce voia să facă cu el
Accident cu 4 răniţi şi un mort, în Timiş. Judeţul este sub Cod Portocaliu