Cum a ajuns o femeie din Targoviste sa fie lovita de doua masini, pe trecerea de pietoni. Cine a provocat accidentul

20-10-2016 22:50

Un baiat de 18 ani, care conducea o masina de lux, este cercetat de politisti dupa ce a provocat un accident pe o trecere de pietoni din Targoviste.

Tanarul nu a observat ca masina din fata lui a oprit ca sa dea prioritate si a izbit-o in spate. O femeie traversa in acel moment si a fost lovita de aceasta masina. Dupa impact, victima a ajuns apoi sub rotile unei alte masini, oprite de cealalta parte a trecerii de pietoni.

Politistii cred ca soferul masinii de lux circula cu viteza prea mare si nu a reusit sa evite coliziunea cu autovehiculul din fata, oprit regulamentar la trecerea de pietoni. Femeia a fost lovita de acesta si aruncata intr-o a treia masina.

Ion Chelaru, soferul care a oprit la trecere: "Am oprit la trecerea de pietoni, a trecut persoana respectiva de mine, m-am trezit cu pietonul pe masina, direct in mine. A luat-o pe capota si a bagat-o sub masina. Am auzit o busitura... Cel cu Roverul.."

O ambulanta a dus-o pe ranita de urgenta la spitalul din Targoviste.

Dr. Mihai Popa, Ambulanta Targoviste: "O doamna, in varsta de 53 de ani... Este constienta in acest moment, este in curs de investigare, va merge sa faca radiografii."

Femeia a fost internata cu rani la cap si la coloana. Din fericire, ea este acum in afara pericolului. Politistii au deschis dosar penal pe numele tanarului de 18 ani, care a ramas fara permis. El va fi nevoit sa susporte si pagubele produse celorlalte doua masini.

Soferul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 3 ani in spatele gratiilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26