Cristi Borcea ar putea plati scump pentru sarcina Valentinei Pelinel. Ce risca in cazul in care se va sesiza politia

×
Codul embed a fost copiat

Sarcina Valentinei Pelinel ii poate crea probleme fostului lider dinamovist, Cristi Borcea, inchis dupa ce a fost condamnat in dosarul Transferurilor. Daca el este tatal, atunci politistii trebuie sa verifice daca el a incalcat termenii permisiei.

Sarcina Valentinei Pelinel i-ar putea face probleme in inchisoare lui Cristi Borcea. Unele surse au sustinut ca dinamovistul a vizitat-o pe fosta manechina in octombrie anul trecut, chiar atunci cand a primit permisie de la penitenciar pentru 3 zile. Ori vizita pe ascuns la Pelinel, ar fi dovada incalcarii regulilor.

Penitenciarul Poarta Alba ne-a transmis ca: "Pana in prezent nu am primit nicio sesizare din partea organelor de politie, privind incalcarea regulilor de deplasare in permisiunea de parasire a penitenciarului de catre persoanele private de libertate care au beneficiat de astfel de recompense. "

Asta pentru ca Politia Ilfov este cea care este obligata sa se asigure ca Cristi Borcea a respectat regulile permisiei. Numai ca politistii spun ca nu au verificat daca fostul patron al lui Dinamo Bucuresti a umblat prin Bucuresti parasind adresa declarata la inchisoare. Insa, daca vor constata ca acest lucru s-a intamplat, pentru Borcea ar putea insemna pierderea dreptului la vizite si la pachet o perioada de timp. In plus, nu i se vor mai acorda permisii si i-ar putea interzice si dreptul la vizite intime.

In apararea lui Borcea a sarit si sotia lui, Alina. Alina i-a cerut Valentinei Pelinel sa ii lase barbatul in pace si sa nu se amestece in viata lor pentru ca ea nu renunta la Cristi, orice ar fi.

Citește și
Valentina Pelinel
Valentina Pelinel rupe tacerea despre sarcina sa: "A fost o decizie asumata. Ne-am bucurat ca vom deveni parinti"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"Am lasat cainii sa latre si am plecat. Nu va reusi nimeni sa-mi starpeasca bucuria indiferent cate scenarii se vor face la tv, cate peroane isi vor face pe spinarea mea faima. Important e ca eu am primit un dar extraordinar de la Dumnezeu si e langa mine", a spus Valentina Pelinel.

Iar Valentina a plecat la Paris, lasand in urma scandalul fara sa confirme ori sa infirme ca Borcea ar fi tatal copilului ei.

"Este doar atat: un om care isi asuma ca si mine, e un copil asumat de ambele parti si e normal asa sa fie. Sunt detalii din viata mea pe care nu le veti sti niciodata, sunt intimitati.”

Intimitatea la care face apel Valentin Pelinel a disparut atunci cand fostul manechin a anuntat ca este insarcinata pe pagina ei de Facebook.

In tot acest scandal, Cristi Borcea se pare ca a cedat. El a fost transferat ieri din penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Floreasca si a fost internat in sectia de Chirurgie Vasculara. Asta dupa ce s-a simtit rau si avea dureri in piept. Borcea este internat sub paza, la usa salonului stau permanent doi politisti, iar doctorii spun ca nimeni nu il poate vizita fara avizul ANP. El este programat la mai multe analize intre care si o coronarografie. In martie 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord deschis timp de 5 ore, iar medicii i-au facut un by-pass aorto-coronarian.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Cristi Borcea, internat la spital, in timp ce sotia lui era
Cristi Borcea, internat la spital, in timp ce sotia lui era "La Maruta". Mesajul Alinei pentru Valentina Pelinel

Alina, sotia lui Cristi Borcea, a venit in platoul emisiunii La Maruta pentru a discuta relatia dintre sotul ei si Valentina Pelinel si sarcina acesteia. In acest timp, Cristi Borcea a fost dus la spital, pentru analize.

Valentina Pelinel rupe tacerea despre sarcina sa:
Valentina Pelinel rupe tacerea despre sarcina sa: "A fost o decizie asumata. Ne-am bucurat ca vom deveni parinti"

Vestea ca Valentina Pelinel asteapta un copil a creat un adevarat scandal legat de paternitatea bebelusului. Dupa ce tabloidele au scris ca fostul fotomodel este insarcinata cu Cristi Borcea, blonda nu s-a grabit sa infirme zvonurile.
 

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.