Crimă șocantă în Botoșani. Un cioban a fost bătut până la ultima suflare și lăsat să zacă într-o baltă de sânge

×
Codul embed a fost copiat

Crimă oribilă în județul Botoșani. Chiar în apropierea stânei unde era angajat, un cioban de 66 de ani a fost bătut cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare.

Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 15 ani de pușcărie.

Ciobanul ar fi avut o altercație, la începutul săptămânii, cu un bărbat care a devenit între timp principalul suspect. Acesta a fost reținut de Poliție la mai puțin de 24 de ore după ce a fost găsit cadavrul.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Întrucât bărbatul de 66 de ani prezenta leziuni la nivelul corpului, a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”.

Ciobanul a avut parte de o moarte cumplită: a fost lovit cu sălbăticie, până și-a dat ultima suflare, și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Trupul neînsuflețit a fost găsit de femeia care administra stâna de oi. Îngrozită, a sunat la 112.

Dr. Nicușor Curteanu, purtător de cuvânt Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani: „La acest apel a fost trimis echipajul cel mai apropiat și s-a constatat că persoana pentru care s-a solicitat era decedată de peste 12 ore”.

Victima și agresorul se cunoșteau. Ambii erau din aceeași comună, Deleni, din județul Iași, și, cel mai probabil, agresiunea s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool, spun anchetatorii.

Citește și...
Când intră banii pe cardurile pentru alimente și mese calde. O nouă tranșă din ajutorul guvernamental
Când intră banii pe cardurile pentru alimente și mese calde. O nouă tranșă din ajutorul guvernamental

Cardurile pentru alimente și mese calde vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, pe 15 iunie. Sunt peste 2,4 milioane de oameni beneficiari ai ajutorului guvernamental.

O altfel de zi a copilului. Refugiați în România, micuții ucraineni au o singură dorință:
O altfel de zi a copilului. Refugiați în România, micuții ucraineni au o singură dorință: "Să fiu sănătos și în viață"

Să fie pace! Asta își doresc de ziua lor copiii ucraineni refugiați la Iași de când a început războiul în țara lor. De 1 iunie, municipalitatea a organizat un spectacol pentru sute de copii, iar sărbătoriții au primit în dar jocuri, haine și dulciuri.

E oficial. Ordonanța care mărește salariile profesorilor a fost publicată în Monitorul Oficial
E oficial. Ordonanța care mărește salariile profesorilor a fost publicată în Monitorul Oficial

Majorările anunțate de Guvern au fost oficializate prin publicarea lor în Monitorul Oficial. Puteți citi documentul AICI

Recomandări
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor:
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor: "Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?"

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut, joi, declarații dure la adresa cadrelor didactice, după ce liderii sindicali au anunțat că nu sunt de acord cu ultima ofertă făcută de Guvern și că greva din învățământ va continua.

Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius:
Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius: "Să fim clari în această privinţă"

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate pe afla pe agendă la summitul Alianţei Nord-Atlantice din luna iulie, de la Vilnius, a declarat, joi, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, informează Reuters şi MTI, citate de Agerpres.

Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală
Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală

Ordonanţa de urgenţă privind educaţia a fost adoptată de Guvern, iar negocierile cu sindicatele au luat sfârşit, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.