Copil de un an si 7 luni, cautat de jandarmi, politisti si militari, dupa ce mama i-a anuntat disparitia. Unde l-au gasit

Dată publicare: 10-06-2015 13:09
Dată actualizare: 13-06-2015 07:12


A fost mobilizare generala la Medgidia, unde jandarmi, politisti si militari de la ISU au pornit in cautarea unui copilas de un an si 7 luni, disparut din fata casei.

Baietelul se juca in fata casei, impreuna cu surorile lui. Mama a intrat in casa sa pregateasca ceva de mancare si cand a iesit din nou afara copilul disparuse. Femeia l-a cautat disperata prin imprejurimi, fara sa-i dea insa de urma, asa ca a cerut ajutor la 112.

Imediat, in zona au aparut jandarmii si politistii care au inceput cautarile. Timp de mai multe ore salvatorii au scotocit de jur imprejurul casei si pe camp,  iar ca ajutor au avut si un caine de urma. Copilasul a fost gasit intr-un final dormind, teafar si nevatamat, la aproximativ 300 de metri de casa, pe camp. 

Cand si-a dat seama ca baietelul lipseste, familia a inceput sa-l caute. A scotocit imprejurimile, insa nici urma de copilul de 1 an si 7 luni.

Disperati, oamenii au sunat la 112. In zona au ajuns politisti, jandarmi, dar si militari de la ISU care au inceput imediat cautarile.

Intunericul a ingreunat cautarile, asa ca politistii au adus cu ei un caine de urma si un aparat de termoviziune. Mama copilului sustine ca, in clipa in care copilul a disparut, ea l-a scapat din ochi doar cateva minute.

Din fericire, dupa cateva ore bune de cautari, baietelul a fost gasit pe camp, la 300 de metri de casa. Dormea, era teafar si nevatamat.


VIDEO PROTVPLUS.RO