Comisarul european Corina Creţu a anunţat că va da în judecată PSD, apoi a şters postarea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 03 Noiembrie 2018 11:03
Categorie: Stiri actuale
Corina Crețu, Viorica Dăncilă

Reacţie neaşteptată a comisarului european Corina Creţu pe Facebook. 

Comisarul european a postat vineri seară pe Facebook următorul mesaj: "Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina.

De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României."

Ulterior, mesajul a fost şters.

Tot vineri, Corina Creţu a declarat că după ce a afirmat că studiul de fezabilitate pentru spitalele regionale costă 1,8 milioane de euro, nu 250 cum au spus autorităţile române, atacurile împotriva sa s-au intensificat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO