Cine este tânărul care a înjunghiat o profesoară. Avea la el un adevărat arsenal


Ultimul update: Marti 29 Ianuarie 2019 17:34
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019 16:59
Categorie: Stiri actuale

O profesoară de matematică, de 43 de ani, din Ploieşti, a fost înjunghiată de un fost elev, care ar fi vrut, se pare, să se răzbune.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, s-a strecurat printre elevi şi a intrat în liceu pe sub nasul paznicului, apoi a atacat-o pe femeie în fața cancelariei. Femeia înjunghiată în abdomen a intrat în şoc hemoragic! Jandarmii l-au reţinut pe suspect când încerca să fugă şi au găsit asupra lui mai multe arme albe.

Poliţiştii încearcă să afle ce l-a împins pe bărbat să atace o profesoară. Se ştie că fusese exmatriculat în 2016, când se afla în clasa a XII-a, după ce şi-a ameninţat cu cuţitul un coleg.

Marți, când a fost prins, era în stare de ebrietate şi se pare că înainte de atac ar fi trimis ameninţări pe Facebook vechiului său inamic, pe care îl considera vinovat pentru că el a abandonat şcoala.

Nu se ştie deocamdată dacă şi profesoara era duşmănita de el sau s-a aflat din întâmplare în vizorul atacatorului, în acel moment.

Femeia a fost operată de urgenţă, pentru că intrase în şoc hemoragic. Asupra agresorului au fost găsite un cuțit de bucătărie, un topor mai mic, o teslă, un patent, o foarfecă, mai multe cuie şi o sticlă de alcool, din care, se pare, tânărul băuse. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Profesoară din Ploieşti înjunghiată de un fost elev în fața cancelariei din liceu
Femeie înjunghiată de soțul gelos, de față cu băiatul lor de 4 ani
VIDEO PROTVPLUS.RO