Cel mai comic jaf din Romania. Cu ce s-a acoperit "talharul" ca sa nu fie recunoscut

14-09-2011 19:04

Fascinat pesemne de "Fantoma de la opera", un domn din Iasi a reusit sa se faca de tot rasul. A vrut sa jefuiasca un magazin de cartier si ca sa nu fie recunoscut, si-a pus un cearsaf in cap.

Initial, pe camerele de supraveghere se zareste doar o umbra. Apoi apare in cadru si personajul nostru, ascuns de faldurile cearsafului, ca un membru Klu Klux Klan.

Plin de gratie, omul agita cu dibacie prajina, incercand sa nimereasca obiectivul camerei. Se vede treaba c-a studiat dinainte terenul, numai ca acum, ferindu-si chipul, nu-i e deloc usor. Rateaza de cateva ori, prajina lunga nu-l ajuta, iar cearsaful ii impiedica miscarile.

Poate cu norocul incepatorului, omul reuseste pana la urma sa bruieze semnalul unei camere si sa intrerupa total transmisia celei de-a doua. Isi face curaj si, tot cu prajina, sparge un geam al magazinului dar, stupoare: cand sa dea lovitura este intimidat de niste masini care trec chiar atunci pe strada si da bir cu fugitii. Si culmea, cu tot cearsaful pus in cap, omul e in final recunoscut.

Fantomaticul are 20 de ani si voia sa fure niste sticle de bautura. Pentru ca n-a intrat, totusi, in magazin are dosar penal doar pentru ca a spart un geam.


VIDEO PROTVPLUS.RO