Cei trei tineri din aceeaşi familie, care au murit în Olanda, conduşi pe ultimul drum de sute de oameni

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Cei trei tineri din Caracal, din aceeaşi familie, morţi în accidentul rutier petrecut în urmă cu o săptămână, în Olanda, au fost înmormântaţi luni.

Sute de persoane au fost prezente la înmormântarea care a avut loc la Caracal. Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu şi Aurel Soreanu sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident petrecut, în urmă cu o săptămână.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei tineri au fost repatriate, duminică. Toate cheltuielile de repatriere a fost suportate de guvernul olandez şi coordonate de Ministerul de Externe, screi gazetanoua.ro.

Cosmin, sora acestuia Adina şi soţul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, şi în urmă cu săptămână se întorceau spre oraşul german Goch, unde locuiau, după ce ieşiseră din tură, de la carmangeria la care lucrau.

Alături de cinci cetățeni români - patru bărbați și o femeie - au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO