Cei 2 suspecti in cazul profesoarei din Brasov ucise pe Transfagarasan au fost arestati. Procurorii au refacut filmul crimei

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58

Cei doi barbati acuzati ca sunt complici in cazul profesoarei de sport din Brasov, care a fost omorata si apoi abandonata pe Transfagarasan, au fost arestati.

Anchetatorii sustin ca nepotul femeii a fost ajutat de cei doi, un barbat de 23 de ani si unul de 65. Se pare ca suspectul principal le promisese in schimb bani.

Procurorii au refacut filmul crimei. Nepotul profesoarei de sport stia ca matusa lui are intr-un cont o suma importanta de bani. Le-a promis celor doi prieteni ca daca il ajuta sa obtina de la femeie cardul si PIN-ul, vor imparti frateste prada.

Ilie Olivian Oana, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu: "Cei trei sunt prieteni, se pare ca au pus la cale impreuna sa comita acesta fapta. S-a retinut autorat in privinta celor trei. Ca si forma de participatie."

Unul dintre ei, in varsta de 65 de ani, a pretins ca este electrician si si-a dat intalnire cu femeia ca sa-i monteze un contor la casa de la Bran. Profesoara a acceptat sa urce in masina lui, unde o asteptau si ceilalti doi barbati. I-au cerut cardul bancar si pinul, dar cum ea a refuzat, au inceput sa o loveasca si au torturat-o, spun anchetatorii, pana cand femeia a murit.

Nepotul a abandonat apoi cadavrul profesoarei pe Transfagarasan si a parasit tara. Ceilalti doi si-au vazut linistiti de-ale lor. La cinci zile dupa crima, cel mai tanar dintre suspecti, in varsta de 23 de ani, etala pe Facebook o mare suma de bani si multe sticle de bautura.

Matusa suspectului: "Nu cred eu, ca el a fost prin Germania, n-avea nevoie de asa ceva."

Localnicii din Zarnesti, unde locuiau cei trei suspecti spun ca cel mai periculos dintre ei este, in mod paradoxal, pensionarul carunt, care pozeaza in batranel cumsecade.

Vecin al suspectului: "Are foarte multe bube in cap, condamnat de doua ori pentru viol si acum are vreo sase dosare pe la Politie."

Cei doi barbati retinuti vineri seara neaga faptele si dau vina unul pe celalalt. Intre timp, matusa profesoarei, cea a carei avere era vizata de nepotul deja arestat, a fost luata in grija chiar de sotia acestuia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO