Ce se întâmplă când farsa pe care o faci implică să te maschezi și să fugi pe lângă un polițist

Ultima actualizare: 07-01-2020 17:44
poliția
Pro TV

Două persoane mascate care fugeau cu o geantă voluminoasă au fost prinse de poliţişti, marţi, în Ploieşti, ulterior stabilindu-se că cele două persoane făceau o farsă filmată, informează IPJ Prahova, citat de Agerpres.

"Un poliţist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploieşti, a văzut 2 bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă. Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei 2 bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă", precizează IPJ Prahova.

"După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre 2 bărbaţi, cunoscuţi în mediul on-line din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune", au adăugat oficialii IPJ.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi, precum şi a treia persoană, care filma, au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor articolului 2, punctul 1 din Legea nr. 61/1991.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO