Ce au gasit politistii de frontiera in caruta unui batran din Iasi. "A venit un om la mine cand eram la arat"


Ultimul update: Miercuri 23 Decembrie 2015 07:19
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2015 12:42
Categorie: Stiri actuale
contrabanda cu tigari in caruta

Descoperire inedita la granita cu Republica Moldova.

Potrivit comunicatului Politiei de Frontiera, pe 17 decembrie „politistii de frontiera au observat, pe directia localitatii de frontiera Medeleni, un atelaj hipo care se indrepta dinspre frontiera catre interior.

Un echipaj al politiei de frontiera a oprit pentru verificari atelajul, in care se afla cetateanul roman G.M., in varsta de 67 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi. Barbatul a mai fost depistat transportand tigari de contrabanda, tot cu un atelaj hipo, in lunile noiembrie si aprilie ale acestui an.

In atelajul hipo, mascate sub o podea dubla din scandura, au fost descoperite 36.000 tigarete, marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca in timp ce se afla la arat s-a intalnit cu o persoana de sex masculin, ale carei date de identitate nu le cunoaste si care i-a propus ca, in schimbul unei sume de bani, sa transporte cu atelajul hipo tigaretele de la malul raului Prut pana in localitatea Dancu.
Tigaretele in valoare de aproximativ 8.106 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.”
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO