Cazul femeii incendiate în Giurgiu. Ce s-a întâmplat cu iubitul ei, care era iniţial principalul suspect

Ultima actualizare: 08-11-2020 09:11

Anchetatorii din Giurgiu au făcut publică sâmbătă identitatea femeii care a fost ucisă şi incendiată pe marginea DN 6. Acum, oamenii legii încearcă să dea de autorul oribilei fapte.

Dacă iniţial s-au rezumat să spună doar că au identificat victima, fără să spună cum se numeşte şi de unde provine, afirmând că nu a fost dată niciodată dispărută, doar câteva ore mai târziu, procurorii de la Giurgiu au venit cu date suplimentare. Ei au afirmat că este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, care oficial ar fi locuit la Buftea, că ar fi fost mama unui copil şi, mai ales, că ar fi fost identificată cu ajutorul criminaliştilor, dar şi cu ajutorul medicului legist, asta pentru că, în ciuda stării avansate de carbonizare, specialiştii au reuşit să preleve probe, şi, mai ales, să le compare cu datele deja existente în bazele Inspectoratului General al Poliţiei.

Acolo au găsit amprentele femeii şi au ajuns la concluzia, fără echivoc, pe baza unor dovezi ştiinţifice, că este vorba despre această femeie.

 

De ce iubitul femeii nu mai este principalul suspect

 

Însă nu toate veştile au fost cele mai bune pentru anchetatori, pentru că, practic, una dintre cele mai importante piste pe care au mers anchetatorii de la Giurgiu, o acţiune în care au fost implicaţi zeci de poliţişti, s-a dovedit în final a fi de prisos,. Şi asta deoarece principalul suspect iniţial, fostul concubin al femeii, care era căutat în Pantelimon, s-a dovedit că nu este nici pe departe autorul acestei atrocităţi, transmite corespondentul Ştirilor ProTV Ovidiu Oanţă.

Poliţiştii au aflat că bărbatul ar fi plecat deja din ţară în urmă cu mai bine de 5 luni, că la adresa din Pantelimon, acolo unde a locuit şi victima, nu mai există practic această relaţie încă de acum 3 luni, aşa încât anchetatorii trebuie să deschidă alte piste, pentru a ajunge la identificarea suspectului, şi, eventual, la tragerea lui la răspundere

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO