Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul președinte al Statelor Unite

Ultima actualizare: 08-11-2020 09:42

Președintele Klaus Iohannis l-a felicitat sâmbătă seară pe Joe Biden pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Candidatul democrat Joe Biden a câștigat alegerile din Statele Unite și va deveni al 46-lea președinte al țării, conform predicțiilor CNN.

Joe Biden a ajuns la 273 de voturi după ce a obținut victoria în statul Pennsylvania. Joe Biden a câștigat statul Pennsylvania cu o diferență de aproximativ 30.000 de voturi față de Donald Trump.

Mesajul lui Klaus Iohannis, după victoria lui Joe Biden

 

„Felicitări președintelui-ales Joe Biden pentru victoria sa. Aștept cu interes consolidarea parteneriatului nostru strategic solid&dinamic, precum și prosperitatea&rezistența comunității noastre transatlantice”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Mesajul lui Joe Biden, după victoria din alegerile prezidențiale

 

Joe Biden a postat un mesaj pe Twitter, la puțin timp după ce mai multe instituții media au anunțat că a câștigat alegerile.

„America, sunt onorat că m-ați ales să conduc țara noastră minunată. Munca ce ne așteaptă va fi grea, dar vă promit asta: voi fi un președinte pentru toți americanii - chiar dacă m-ați votat sau nu. Voi păstra credința pe care v-ați pus-o în mine”, a scris Biden pe Twitter.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO