Cazul "Elodiei de Neamt" a fost rezolvat. Detaliile care l-au dat de gol pe sotul femeii disparuta acum 3 ani

Dată publicare: 25-06-2015 12:54
Dată actualizare: 28-06-2015 07:01


Sentinta finala in cazul numit "Elodia de Neamt", unde un individ si-a omorat fosta nevasta la scurt timp dupa divort.

Desi cadavrul femeii nu a fost gasit nici pana acum, barbatul ei a fost gasit vinovat de crima si acum a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. Sentinta data de Judecatorii Curtii de Apel Bacau este definitiva, iar asasinul trebuie sa plateasca fostilor sai socri 50.000 de euro, despagubiri morale.

Decizia vine dupa o ancheta extrem de dificila. Barbatul n-a recunoscut nici o clipa ca este vinovat, iar cadavrul nu a fost gasit nici pana acum. Ramona era ospatarita si a disparut in ianuarie 2012, in timp ce se intorcea de la serviciu. De la inceput, suspectul principal a fost Narcis Tutuianu, barbatul de care tocmai divortase si cu care se judeca pentru casa.

L-a incriminat faptul ca a folosit telefonul mobil al fostei sotii, i-a amanetat bratara de aur si a incercat sa dea mita unui politist pentru a-i modifica rezultatul testului poligraf pe care-l picase.In plus in masina lui au fost gasite urme de sange ale femeii. Cei doi aveau impreuna un copil de sase ani care acum sta la bunici.


VIDEO PROTVPLUS.RO