Caz misterios la Ploieşti: cadavrul unei femei, găsit pe câmp. Familia suspectează o crimă

Ultima actualizare: 17-12-2019 17:46

Se reia ancheta în cazul unei femei în vârstă de 49 de ani găsită moartă pe un câmp de la marginea Ploieștiului, la începutul acestui an.

Familia nu a acceptat concluzia procurorilor care au spus că nu sunt suspiciuni de omor în acest caz. Oamenii s-au adresat instanței, iar judecătoria a desființat soluția de clasare și a decis refacerea urmăririi penale.

În urma contestațiilor, anchetatorii vor verifica din nou cauzele morții și vor audia martori. Au la dosar acum și imagini cu ultimele clipe din viața femeii. Iuliana Radu plecase de la serviciu spre casă, iar două camere de supraveghere o surprind cum se oprește pentru câteva momente pe treptele unui restaurant. Un autoturism de culoare roșie oprește lângă ea și după o scurtă discuție între șofer și femeie, aceasta se urcă în mașină.

A doua zi a fost găsită fără suflare, într-o parcare, la nici doi kilometri distanță. Avea o alcoolemie uriașă însă. Deși, peste noapte ninsese, hainele ei erau curate și uscate. Bărbatul care a luat-o în mașină susține că a lăsat-o în apropierea parcării, în viață.

Anchetatorii trebuie să rezolve acest caz și să ofere răspunsuri clare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO